fbpx

Télikert, elő tető, terasz beépítés, kocsibeálló, medence fedés gyártás és szerelés, teljeskörű lakásfelújítás, padlás szigetelés: Budapest, Magyarország, Szlovákia

Télikert, elő tető, terasz beépítés, kocsibeálló, medence fedés gyártás és szerelés, teljeskörű lakásfelújítás, padlás szigetelés: Budapest, Magyarország, Szlovákia területén. Terasz beépítés: üveg ajtó, ablak télikerthez. Üvegtető és polikarbonát elő tető a teraszon!

Télikert

A természet közelsége az év bármely napján függetlenül attól, hogy odakint kánikula vagy mínuszok vannak. Ezt kínálja Önnek egy szakszerűen kialakított télikert, melyben minden nap békét lelhet. Alakítsa ki velünk családja és vendégei kedvenc helyiségét!

Előtető

Árnyékol, véd, tisztán tart és stílust ad – az előtető építés számtalan módon járul hozzá otthona-, és életszínvonala növeléséhez. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, biztonságos helyet nyújt esőzések, erős napsütés esetén, sőt, kivédi a szennyeződéseket is.

Teraszbeépítés

Kertje legpihentetőbb zuga lehet a terasz, miért csak a nyári hónapokban használná? Professzionális, sokoldalú megoldásainkkal négyévszakos teraszt varázsolunk kertjébe, ahol az év bármely napján kikapcsolódhat, feltöltődhet, minőségi időt tölthet szeretteivel.

Kocsibeálló

Ár-érték arányban kiváló, magas minőségű fedett kocsibeállónkkal rengeteget tehet autója épségéért. Óvja autóját az időjárástól és a szennyeződésektől anélkül, hogy egy komplett garázs felhúzását kellene finanszíroznia.

Bioklimatikus pergola

A teraszfedés legmodernebb technológiája, amivel terasza mindig a lehető legoptimálisabb körülményeket nyújtja – ráadásul automatikusan. Önnek csak élveznie kell a pihenést, a bioklimatikus pergola szenzorai gondoskodnak a többiről.

Törhetetlen üvegtető

A törhetetlen üvegtető egy kiváló lehetőség arra, hogy otthonunkat feljavítsuk és megbízható védelmet nyújtsunk az időjárás viszontagságai ellen. Az alábbiakban összefoglaljuk, miért érdemes a törhetetlen üvegtetőt választani és milyen előnyei vannak.

Medence fedés

A hőmérséklet ingadozása és a fagyok hosszú távon komoly károkat okozhatnak a medence burkolatában. Védje nagy gonddal (és költséggel) kialakított medencéjét profi eltolható medencefedéssel, hogy a nyár érkezésekor épp olyan állapotban kapja vissza, ahogyan előző évben elbúcsúzott tőle!

Árnyékolás

A megfelelő télikert árnyékolás a tökéletes pihenés záloga. A modern árnyékolók egyszerre védenek a tűző napsugaraktól, a forróságtól, valamint az UV-sugaraktól, így biztosítva kellemes időtöltést.