fbpx

Előtető

Előtető építés

Egy hosszú nap után hazaérkezve a bejárati ajtó jelenti a pihenéshez vezető utat. Zápor, zivatar vagy épp hóesés esetén azonban a kellemetlenség forrása is lehet: mindenki számára ismerős lehet a szituáció, amint bőrig ázik az ajtóban álldogálva, amíg a táska mélyén kutatja a lakáskulcsot. Az előtető építés praktikus megoldást kínál a problémára, miközben stílusos eleme lesz otthonának is.

  • Az előtető építés óvja a házfalat a szennyeződésektől
  • Biztonságos helyet nyújt szezonális eszközei számára
  • Stílusosabbá teheti vele otthonát
  • Nagyobb előtető építésével komplett pihenőteret alakíthat ki

Prémium előtetőink ráadásul a bejárati ajtót, de akár az ablakait vagy teraszát, sőt, a házfalat is óvják a szennyeződésektől, az időjárás viszontagságaitól. Segítségével önmagának is rengeteg időt és energiát spórolhat meg, amit egyébként a rendszeres tisztításnak, karbantartásnak kellene szentelnie. Helyette pedig átadhatja magát a pihenésnek, hiszen nagyobb előtető építésével komplett pihenőteret varázsolhat kertjébe.

Otthonához és igényeihez igazítva választhat polikarbonát, üveg vagy hőszigetelt szendvicspanelt szerkezetet is. Kérje szakértőink segítéségét, megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást!

Ajánlatkérés