fbpx

A legjobb előtető kiegészítők a stílusos, praktikus végeredményhez

Végre itt az igazán jó idő, amikor már örömmel üldögélünk naphosszat a teraszon. Ilyenkor pedig már nem is csak az előtető funkcionalitása fontos, hanem az esztétikai értéke is. Jól megválasztott előtető kiegészítők segítségével terasza otthona legvonzóbb zuga lehet, ahová büszkén vezeti be vendégeit is. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

3 érv a professzionális előtető mellett

Akárhonnan is nézzük, az előtető legfőbb dolga, hogy a feladatát ellássa, vagyis óvjon az időjárási tényezőktől és védje a teraszt. Nyáron pedig ez különösen fontossá válik, hiszen magától értetődő, hogy ideje jelentős részét szeretné kinn tölteni. Polikarbonát vagy üveg előtető segítségével esőben, szélben, kánikulában is élvezheti teraszát, ráadásul:
  • megóvhatja a burkolatot a csapadéktól és az azzal járó szennyeződésektől
  • UV-szűrővel ellátott előtetővel a legforróbb órákban sem kell aggódnia a napsütés káros hatásai miatt
  • fényáteresztő előtetővel akár otthonát is világosabbá teheti
  • az előtető alatt esténként kevésbé hűl le a levegő, így tovább üldögélhet a szabadban
  • előtető kiegészítőkkel pedig valóságos kerti oázist álmodhat me

Előtető kiegészítők, amikkel még stílusosabbá teheti teraszát

Előtető világítás. Ha már végre esténként is jó idő van, nehogy a világítás hiánya miatt kelljen mégis bevonulni a lakásba! A kihelyezett napelemes lámpák is jó szolgálatot nyújhatnak, de a legesztétikusabb megoldást a beépített LED-lámpák jelentik. Bioklimatikus pergola építésekor például kifejezetten gyakori, hogy eleve beépítésre kerülnek LED-izzók, amik estére felkapcsolva különleges hangulatot is teremtenek a teraszon. Napvitorla. Az árnyékolás kérdése egyébként is fontos előtető építésekor, áttetsző polikarbonát előtető alatt pedig különösen jól is mutatnak a vidám napvitorlák. Amellett, hogy segítségükkel élvezheti a kellemes árnyékot, teraszát is színesebbé teheti velük. Párakapu. A legnagyobb kánikulában egyetlen jobb dolog van a teraszon való hűsölésnél, ehhez pedig mindössze egy párakapura van szükség. Az előtető szerkezetére beépített párakapu remek társa lesz a forró napokon, segítségével tengerparti hangulatot varázsolhat teraszára. Tovább fokozhatja az oázis élményt a szerkezetre futtatott növényekkel vagy felakasztható lógó kaspókkal. Pinterest oldalunkon további előtető kiegészítőket és ötleteket is összeválogattunk. Inspirálódjon belőlük, ha pedig az elképzelés már megvan, forduljon profi csapatunkhoz, és megvalósítjuk álmai teraszát! Kérjen ingyenes ajánlatot néhány kattintással!

Ajánlatkérés