fbpx

Eltolható üvegfal terasz beépítéséhez – négyévszakos megoldás teraszára

A sínrendszeren mozgatható, eltolható üvegfal terasz beépítés során praktikus és esztétikus megoldás. Mutatjuk az előnyeit! Miután egész télen egy darabka élvezhető természetért remegtünk a fűtött lakásba zárva, végre közeleg a tavasz! Ezzel együtt pedig jön a teraszon fogyasztott kávék, esti beszélgetések és grillpartik ideje is.

Épp ezért beindult a teraszfelújítások időszaka is, sokakat foglalkoztat most a teraszburkolás, árnyékolás kérdése. Adunk is egy tippet hozzá, amiért hálás lesz magának ősszel: ha már belekezd a felújításba, legyen terasza egész évben élvezhető! Erre megoldás az eltolható üvegfal terasz beépítésnél, amivel négyévszakos, bármikor élvezhető zugot alakíthat ki.

Hogyan működik az eltolható üvegfal terasz beépítés?

Teraszbeépítéskor az üvegpaneleket alumínium keretbe helyezzük, melyet a teraszon körbefutó sínrendszer tart. A sínrendszerben így az üvegpanelek egymástól függetlenül mozgathatóak, egymásra tolhatóak lesznek.

Hőszigetelt üvegpanelekkel dolgozunk, melyeket becsukva megtartják a teraszon lévő kellemes hőmérsékletet. Ennek különösen a hűvös estéken és persze az őszi-téli időszakban veheti majd hasznát. Remek megoldás tehát az eltolható üvegfal terasz beépítés során, hiszen évszaktól függően kedvére alakíthatja vele teraszát. Kellemes tavaszi, nyári napokon néhány mozdulattal teljesen nyitott teraszt alakíthat ki, ahogy pedig estére hűl a levegő, ugyanilyen gyorsan be is zárhatja.

Egyedülálló stílus és funkcionalitás a teraszon

Eltolható üvegfallal összekapcsolhatja otthonát a kerttel, és télen-nyáron biztosíthatja a kijárást a természetbe. A külön-külön mozgatható panelekkel a terasz részbeni zárására is lehetőség van, például erős szél esetén elég azt az oldalát bezárni, ahonnan a szél fúj.

A funkcionalitás mellett az esztétikum sem elhanyagolható kérdés. Az eltolható üvegfal pedig ebben is az élen jár: szerkezete igény szerint választható, a panelek pedig kérhetőek teljesen átlátszó vagy opálos verzióban is. Utóbbival rögtön az árnyékolás kérdése is megoldott lehet.

Az eltolható üvegfal terasz beépítéséhez tehát…

  • otthona és terasza stílusához igazítható
  • praktikusan mozgatható
  • egész évben használható
  • paneljeinek köszönhetően könnyedén tisztítható
  • hosszú távon is tartós, strapabíró és esztétikus

Kérjen ingyenes ajánlatot már ma eltolható üvegfalra terasz beépítéssel, és bízza profi csapatunkra terasza teljes körű felújítását!