fbpx

Bioklimatikus pergola

Bioklimatikus pergola

Az új generációs bioklimatikus pergola egyesíti a stílust, a funkciót és a tartósságot. Előtetőként, különálló teraszként, de akár kertje bármely eldugott zugában kialakított fedett pihenőkertjeként is használható.

  • A bioklimatikus pergolák négyévszakos teraszt biztosítanak
  • Szenzoros érzékelőkkel automatikusan mozog
  • Mechanizmusa révén véd az időjárási tényezőktől
  • Megnöveli terasza élettartamát

Mozgatható lamellái és thermo profiljai segítségével az év bármely napján ideális körülményeket biztosít teraszán. Beépített szenzorai ugyanis automatikus módon, az időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva működnek: erős széllökések, esőzés vagy épp tűző napsütés esetén az érzékelők bekapcsolnak és automatikusan úgy fordulnak el, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsák az időjárási körülményekkel szemben.

A bioklimatikus pergolák praktikus működése tehát nemcsak az Ön kényelmét szolgálja, de a kertipartik legnagyobb megmentője is lehet hirtelen időjárásváltozás esetén. Ráadásul a teraszburkolat tartósságát is megnöveli, hiszen védelmet biztosít a csapadék, valamint télen a nagy hidegek ellen.

Kérjen ingyenes ajánlatot bioklimatikus pergola készítésére, profi csapatunk hosszú évekre otthona ékévé varázsolja teraszát!

Ajánlatkérés