fbpx

Bioklimatikus pergola

Bioklimatikus pergola

  • A bioklimatikus pergola négyévszakos teraszt biztosít
  • Szenzoros érzékelőkkel automatikusan mozog
  • Mechanizmusa révén véd az időjárási tényezőktől
  • Megnöveli terasza élettartamát

Az új generációs bioklimatikus pergola egyesíti a stílust, a funkciót és a tartósságot. Előtetőként, különálló teraszként, de akár kertje bármely eldugott zugában kialakított fedett pihenőkertjeként is használható.

Mozgatható lamellái és thermo profiljai segítségével az év bármely napján ideális körülményeket biztosít teraszán. Beépített szenzorai ugyanis automatikus módon, az időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva működnek: erős széllökések, esőzés vagy épp tűző napsütés esetén az érzékelők bekapcsolnak és automatikusan úgy fordulnak el, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsák az időjárási körülményekkel szemben.

A bioklimatikus pergola praktikus működése tehát nemcsak az Ön kényelmét szolgálja, de a kertipartik legnagyobb megmentője is lehet hirtelen időjárásváltozás esetén. Ráadásul a teraszburkolat tartósságát is megnöveli, hiszen védelmet biztosít a csapadék, valamint télen a nagy hidegek ellen.

Kérjen ingyenes ajánlatot bioklimatikus pergola készítésére, profi csapatunk hosszú évekre otthona ékévé varázsolja teraszát!

Ajánlatkérés