fbpx

Teljes körű lakásfelújítás

Teljes körű lakásfelújítás egyetlen szobától az összesig, nullától a 100%-ig. Szakértő csapatunk gyorsan, megbízhatóan újítja meg otthonát.

Megtervezzük és megvalósítjuk álmai otthonát akár egyetlen szobát frissítene fel vagy teljes körű lakásfelújításba kezdene. Felmérjük, előkészítjük, megtervezzük és megvalósítjuk!

Egyetlen szobától az összesig

Lakásfelújításkor a legnagyobb probléma a megbízható szakemberek felkutatása, a munkafolyamatok összekoordinálása szokott lenni. Szakértő csapatunkkal egy kézben tudhatja az egészet, a végeredmény pedig épp olyan lesz, amilyet megálmodott.

Teljes körű lakásfelújítás sokéves szakértelemmel rendelkező, megbízható  csapattal. Bízza ránk otthonát, megvalósítjuk minden álmát!

Tervezéstől a kivitelezésig

Névtelen terv (2)

Egyedi igények

10+ éves tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk a trendekkel, gyakran felmerülő kérésekkel és problémákkal. Ezek alapján kész csomagajánlatokkal is tudunk segíteni, de egyedi igényeknek is eleget teszünk.

Névtelen terv (4)

Szakértő csapat

Minden munkára megvan a szakemberünk, így szó szerint teljes körű lakásfelújítást végzünk a kőműves munkáktól a medence ásásáig és fedéséig. Akármit is álmodott meg, mi elkészítjük!

Névtelen terv (3)

Villanyszerelés

Sokszor csak a felújítás közben bújik ki a szög a zsákból: villanyszerelő szakemberünk áll rendelkezésre akár tervezett, akár SOS munkákról van szó.

Névtelen terv (6)

Kulcsrakész otthon

A felújítási munkák után akár a lakberendezésben, kiegészítők összeválogatásában is segítünk. Önnek csak annyi dolga marad, hogy élvezze megújult otthonát!

Így zajlik a közös munka

Kertjét vagy teraszát újítaná meg, otthona egy helyiségét frissítené fel, esetleg a nulláról építtetné újra házát? Ránk mindenben számíthat, ráadásul a teljes körű lakásfelújítás minden lépését egy kézben tudhatja, hiszen mindenre van szakemberünk!

Munkánk megkezdése előtt két konzultáció alkalmával felmérjük igényeit és otthona sajátosságait, hogy pontosan olyan tere(ke)t tervezhessünk, ahogyan Ön megálmodta. A terveket igény esetén kétdimenziós rajz és 3D-s látványterv formájában is átadjuk.

A minőség és 100%-os elégedettség számunkra is nagyon fontos! Épp ezért a teljes körű lakásfelújítás során mindvégig szoros kommunikációban állunk Önnel, valamint a szakemberekkel és kivitelező műhelyekkel is.

Inspirálódjon referenciáinkból

Kérjen ingyenes ajánlatot mindössze néhány kattintással!